تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

تبلیغات


کشک بادمجان رژیمی خاله ریزه...خوشمزه تر!

    4 تا 6 عدد بادمجان

    250 گرم کشک که با 20 دقیقه جوشوندن آماده ش کردیم

    استاک گوشت به میزان لازم(اختیاری)

    فلفل سیاه و در صورت نیاز نمک

    زعفروون یا زردچوبه به میزان لازم

    گردو خرد کرده 7 تا 8 عدد

    پیاز داغ رشته ای زعفرونی,سیر داغ و نعنا داغ هرچی بیشتر خوشمزه تر

    خوب بادمجون ها رو کبابی کردم و پوستشون رو کندم و ساطوری کردم و گذاشتم توی دیگ و با استاک گوشت یا 2 استکان آب میذاریم حدودا 20 دقیقه تا نیم ساعت بپزه بعد بهش پیاز داغ مقدار کمی سیر داغ و نعنا داغمون رو اضافه میکنیم و همچنین گردو های خرد کرده مون رو و 1 استکان دیگه بهش آب اضافه میکنیم و میذاریم 10 دقیقه دیگه بپزه تا هم مزه دار بشه هم گردو نرم بشه.

    حالااااااااا کشک زعفرونیمون رو همراه فلفل سیاه اضافه میکنیم و بقیه ی سیر داغ رو هم اضافه میکنیم و در دیگ رو بر میداریم و میذاریم تا آبش تبخیر بشه و زعفرونش رو هم اضافه میکنیم

    * میتونین زعفرون رو کلا حذف کنین و فقط به پیاز داغ و کشک تون زردچوبه اضافه کنین. کشک بادجون اولی رو هفته ی قبل کلا با زعفرون درست کردم و کشک بادمجون  دومی رو امروز کلا با زردچوبه درست کردم.در هر صورت طعم ش بی نظیره

    *چون کشک شور هشت صبر کنین تا آخرین مرحله ی پختش یعنی مرحله ی تبخیر شدن آب اضافه ی غذا...اونوقت مزه کنین ببینین اگه نیاز بود نمک اضافه کنین


    این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ پنجشنبه 11 دي 1348 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : کنین ,میکنیم ,میذاریم ,زردچوبه ,دقیقه ,اضافه میکنیم ,درست کردم ,اضافه کنین ,فلفل سیاه ,
    کشک بادمجان رژیمی خاله ریزه...خوشمزه تر!

تبلیغات


    Ads1

پربازدیدترین مطالب

آمار امروز شنبه 6 خرداد 1396

تبلیغات

ads2

تبلیغات

ads3

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر