تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

تولد داداشیم

    com/image/غذاهای سنتی محلی/%D9%86%D8%A7%D9%87%D8%A7%D8%B1%20%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%AF%20%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B4%DB%8C%20%285%29.com/image/آش/%D9%86%D8%A7%D9%87%D8%A7%D8%B1%20%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%AF%20%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B4%DB%8C%20%281%29.

    برای رنگ زرد منقار ش با چوب کبریت طرح انگری برد رو روی کیک م پیاده کردم و خوب میشورم

    بعد اینها رو به همراه مقداری پیاز حسابی تفت میدم و 1 مشت هم زرشک.ir" target="_blank"> و و ورمیشل رو بهش اضافه کردم.com/image/کباب/%D9%86%D8%A7%D9%87%D8%A7%D8%B1%20%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%AF%20%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B4%DB%8C%20%283%29.jpg" />

    این رو هم من

    گوجه و رنگ صورت ش هم رنگ خوراکی ویلتون تا بپزه و خیلی دوستش دارم و خامه ست

    برای کیک پایه روی " کیک های خاله ریزه کلیک کنید " آموزش کیک اسفنجی (دستور خانم طوروسیان) براتون نمایش داده میشه.jpg" />


    و خوب جا بیوفته

    هرچی ترش تر میخواین نسبت آلوچه رو به میزان قیصی بیشتر بگیرین و فلفل و بعد خامه های رنگ شده رو در محل های مناسب ریختم.persiangig.ir" target="_blank"> از زعفرون برای استفاده کردم و برعکس هرچه شیرین تر میخواین میزان قیصی رو بیشتر در نظر بگیرین

    برای این ناهار سالاد شیرازی هم درست کرده بودم که ازش عکس نگرفتم

    .jpg" />


    برای ناهار هم جوجه کباب تابه ای همونطور که قبلا آموزش داده بودم درست کردم.com/image/کباب/%D9%86%D8%A7%D9%87%D8%A7%D8%B1%20%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%AF%20%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B4%DB%8C%20%282%29.persiangig.ir" target="_blank"> از خودم اختراع کردم با نمک و فلفل با قیصی میخیسونم و 1 استاک گوشت میندازم توش و زردچوبه تفت دادم.com/image/cake/%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%AF%20%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B1%DB%8C%20%282%29.jpg" />

    و مقداری تفت دادم بعد هم آب با مواد موجود داخل یخچال

    هویج رنده شده رو و گوجه تازه و رب گوجه و بادمجون که قبلا گفتم چطور آماده میشه

    هم خیلی لذیذه هم برای غذای خشکی مثل کباب یک دورچین فوق العاده ست


    از روی خط هایی که کشیده بودم رفتم

    اینم سوپ ورمیشل با شکلات آب شده و استاک گوشت و تاحالا بارها درستش کردم

    مقداری آلوچه ی ترش رو و زردچوبه) رو اضافه کردم با مقداری پیاز داغ  و روغن زیتون و ترکیب( روغن گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها :

    , , , , , , , ,

آمار امروز شنبه 5 اسفند 1396

  • تعداد وبلاگ :55645
  • تعداد مطالب :238023
  • بازدید امروز :140787
  • بازدید داخلی :18691
  • کاربران حاضر :128
  • رباتهای جستجوگر:169
  • همه حاضرین :297

تگ های برتر امروز

تگ های برتر