خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





کلمپه کرمان

    سلام

    درد دلی کوتاه با همراهان خاله ریزه

    من باز هم برگشتم بعد بیشتر از دوسال غیبت. Smiley from millan.netتقریبا تمام دوستهای خوب قدیمی م رو فکر کنم از دست دادم.یادش بخیر هیچ وقت فراموش نمیکنم که تو سخت ترین شرایط زندگی و اوج بی امکاناتی م میرفتم سراغ درست کردن غذاها و شیرینی های جدید فقط به عشق مخاطب های گلم که کلی انرژی مثبت بهم میدادن تا فقط بهونه ای داشته باشم برای موندن تو جمع صمیمی و پر مهرشون.Group Hug

    بعضی از عزیزانی که تو لینکم بودن وبلاگ هاشون حذف شده و دلم نمیاد اسمشون رو پاک کنم. همین جای خالی شون رو هم دوست دارم. بعضی از دوستهای هنرمندم هم وبلاگ شون رو بیشتر از یک سال هست که آپ نکردن...

    دوستان مهم نیست که چرا نبودم،مهم اینه که الحمدلله الان برگشتم. Hairdoازتون عاجزانه تقاضا میکنم برای دوستهای گلی که رایگان و در اوج سخاوتمندی تمام دانسته هاشون رو باهامون شریک میشن دعا کنین که زندگی شون قرین آرامش باشه تا بتونیم از حضور نازنین شون استفاده کنیم.

    خوب بریم سراغ آموزشمون آواتار ELENA

    روغن جامد 250 گرم

    آرد 500 گرم

    ماست 180 گرم

    زرده تخم مرغ 2 عدد

    بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

    زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری

    مواد میانی

    خرما بدون پوست و هسته 160 گرم

    گردو خرد شده 50 گرم

    کره و گلاب مقداری

    پودرهل 1/2 قاشق چای خوری

    دارچین 1/3 قاشق چای خوری

    آرد و روغن رو ورز بدین تا خمیر بشه.

    در ظرف جداگانه ای زرده های تخم مرغ + زعفرون رو با چنگال هم میزنیم بعد ماست و بعد هم بکینگ پودر رو ریخته و  هم میزنیم و کل ش رو به خمیرمون اضافه میکنیم و حسابی ورز میدیم تا به خوردش بره.

    در ظرف رو میبندیم و میگذاریم خمیرمون 2 ساعت تو یخچال استراحت کنه.

    برای مواد میانی هم خرما رو به همراه مقداری کره ( 10 تا 20 گرم) روی حرارت میذاریم تا خوب نرم بشه.بعد گردو و در اخر هم ادویه ها رو اضافه میکنیم و یه مقدار که تفت دادیم از روی حرارت بر میداریم و اونقدر گلاب اضافه میکنیم که مثل  خمیر ِ شل بشه تا بعدا بتونیم به راحتی با قاشق صافش کنیم بین کلمپه مون.

    بعد استراحت دو ساعته از خمیر به اندازه ی یه پرتقال بزرگ برمیداریم و بین دو نایلون با وردنه بازش میکنیم( هرچی نازک تر بهتر)  بعد روی یکی رو با مواد میانی می پوشونیم و یه لایه میذاریم روش و مهر نان رو حتما حتما حتما اول به آرد میزنیم بعد روی سطح کلمپه مون نقش میندازیم و دورش رو مثل قطاب میپیچونیم.

    کف سینی فرتون کاغذ روغنی بندازین و در فر از قبل گرم شده در دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه  بپزونین. دقت کنین که این کلوچه ها نباید تغییر رنگ بدن.

    نوش جان


    این مطلب تا کنون 10 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : قاشق ,میکنیم ,حتما ,میزنیم ,مواد ,خوری ,اضافه میکنیم ,مواد میانی ,حتما حتما ,بکینگ پودر ,
    کلمپه کرمان

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده