خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





کیک هل و پسته

    دوستهای گلم حتما حتما حتما برای یک بار هم که شده این کیک رو درست کنید

    مواد لازم:

    آرد 3 پیمانه

    شكر 2 پيمانه 

    تخم مرغ 6 عدد

    روغن 1 پيمانه سرخالي

    ماست شیرین 1 پيمانه سر خالی

    هل ساییده شده 1 قاشق سوپخوري ترجیحا تازه بکوبتا عطرش حفظ بشه

    گلاب 2 قاشق سوپخوري

    زعفران دم شده غليظ 1 قاشق سوپخوري

    بيكينگ پودر 1 قاشق مرباخوري

    جوش شيرين 1 قاشق چايخوري

    پودر پسته سه قاشق غذاخوری

    پودر نارگیل 4 قاشق غذاخوری

    پودر گردو و پسته در صورت تمایل

    اولین کاری که باید انجام بدید اینه که قالب مناسب پیدا کنید. مایعات این کیک زیاده پس بهتره قالب میان تهی یا تو خالی استفاده کنید. سطح مقطع ای که نیاز داریم برای پخت این کیک یک قالب 20 در 30 میخواد. پس دیگه خودتون مساحت قالبتون رو حساب کنید.

    قالب مناسب رو با اسپری روغن چرب کنید و کفش رو آرد پاچی کنید.

    فر رو روی دمای 180 درجه یا دمای متوسط روشن کنید و بذارید تا گرم بشه

    اولین قدم برای درست کردن این کیک اینه که زرده و سفیده ی تخم مرغ را از هم جدا کنید. توجه کنید اصلا زرده وارد سفیده نشه. ظرف حاوی سفیده تمیز و خشک باشه. سفیده را به همراه نصف شکر انقدر با همزن بزنید که اگه ظرفشو برگردونید سفیده ازش بیرون نریزه. و بعد اون رو توی یخچال قرار بدید تا آب نیندازه.

    آرد+ بکینگ پودر + جوش شیرین رو با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنیدش.و کنار بذارید.

    حالا زرده تخم مرغ + باقی شکر را با دور متوسط همزن بزنید تا کشدار و کرم رنگ بشه. در زمان زدن زرده یک دقیقه وسط کار بهش استراحت بدید تا شکر در زرده حل بشه.

    حالا هل + زعفران + روغن + ماست شیرین + گلاب را با زرده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. اینجا باید مواد را کم کم و یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.

    حالا سفیده تخم مرغ زده شده رو کم کم به مواد زرده اضافه کنید و به صورت دورانی با لیسک هم بزنید تا پف سفیده نخوابه ولی کامل به خورد زرده بره.

    حالا کم کم مخلوط آردی را به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا مواد یک دست بشه.

    حالا دو سوم موادتون رو داخل قالب بریزید. و از یک سوم باقی مونده نصفش را داخل یک ظرف دیگه بریزید و با پودر پسته مخلوط کنید. خیلی هم نمیخواد فقط مخلوط بشه. من از پسته ی قزوین استفاده کردم که طعمش بی نظیره. خودم پوست کردم و آسیاب کردمش. اگه مایع سفت شد دو چکه زعفران بهش اضافه کنید.

    حالا مایع پسته دار را روی لایه ی اول بریزید و مایع باقی مونده ی کیک رو هم روی کیک بریزید. فقط از هم زدن زیاد که باعث بشه پف کیک بخوابه جدا بپرهیزید.

    حالا روی لایه ی آخر کمی پودر پسته و گردو + پودر نارگیلتون رو پراکنده بریزید  و قالب رو توی فر قرار بدید. معمولا این کیک بین 30 تا 40 دقیقه میپزه که لطفا با خلال دندون یا تستر قبل از خارج کردن از فر اونو تست کنید.

    بعد از پخت بذارید خوب خنک بشه و بعد از قالب خارج کنید.

     

    منبع : کافه شکلات

     

    + من از پسته ی تازه ی رنده شده استفاده کردم و به مواد ش دو قطره رنگ سبز اضافه کردم.


    این مطلب تا کنون 12 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : پودر ,زرده ,پسته ,قالب ,قاشق ,حالا ,اضافه کنید ,قاشق سوپخوري ,پودر پسته ,زرده اضافه ,استفاده کردم ,
    کیک هل و پسته

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده