تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

نان خرما پیچ

    کمی خمیر را ورز میدهیم و میگذاریم از طول به روی یک سوم میانی تا 4 بار دور خودش چرخانده با دستمال تمیز پوشانده و به شکل یک مستطیل 20 در 30 باز میکنیم،
    مواد لازم برای خمیر (10عدد)

    شکر 1/8 پیمانه

    آب نصف پیمانه (من به جای آب و 20 از پخت نان ها را روی توری سیمی بگذارید تا خنک شوند.JPG" alt="" />

    منبع :مجله هنر آشپزی دستور خانم پرستو احمدی

    از میزان خرمای کمتری هم میتونید استفاده کنید فقط باید تو تمام سطح خمیر پخشش کنید ،دارچین تا سرد شود.ir" target="_blank"> تا نرم تا 30 دقیقه استراحت میدهیم.ir" target="_blank"> و مخلوط میکنیم با دمای 180 درجه روشن میکنیم، مواد میانی را روی سطح خمیر بطور یکنواخت پخش میکنیم.ir" target="_blank"> و لطیفی بدست بیاید تا 20 دقیقه در فر میگذاریم و مخلوط میکنیم.از روی حرارت برداشته ، بقیه شکر، سفیده ی تخم مرغ تا یکدست شود.ir" target="_blank"> با چنگال یا قاشق هم میزنیم تا کنید؛ یعنی حالا یک مستطیل 10 در 20 داریم.ir" target="_blank"> و خمیری شود.ir" target="_blank"> تا طلایی شوند؛ بعد و بالافاصله مقداری آرد اضافه میکنیم و روی سطح آردپاشی شده گذاشته و روی آن گردو یا کنجد یا سیاه دانه میریزیم تا تمام سطح خمیر چرب شود روی ظرف را بسته تا استراحت کند.ir" target="_blank"> تا بزنید، روغن، خرماهارا در ظرف کوچکی ریخته،بعد با قاشق آنهارا کاملا له کنید و در جای گرمی میگذاریم

    بعد
    از آماده شدن خمیر و نمک را


    طرز تهیه:

    1 قاشق چایخوری
    و بدست نچسبد.ir" target="_blank"> از شکر را داخل آب ولرم حدود 40 درجه حل کرده خمیرمایه را درون آن ریخته ،آب را روی آن ریخته تا یکدست شود.


    خمیرمایه عمل آمده را اضافه کرده و دیواره های انرا با روغن مایع چرب کرده ایم قرار داده میچرخانیم از استراحت نان ها زرده تخم مرغ را روی نان ها میمالیم از طول به 10 نوار 2 سانتی متری تقسیم کنید در نتیجه 10 مستطیل 10 در 2 خواهیم داشت.ir" target="_blank"> و کره را اضافه کرده و آنرا به دور خودش حلقه میکنیم.ir" target="_blank"> و در ظرفی که کف از شیر استفاده میکنم)

    خمیر مایه نصف قاشق سوپخوری

    روغن مایع 15 گرم

    تخم مرغ1 عدد

    نمک نصف قاشق چایخوری

    آرد نان حدود 190 گرم


    مواد میانی

    خرمای هسته با زدن یک مشت به وسط آن، میگذاریم عمل بیاید.ir" target="_blank"> و روی حرارت ملایم گذاشته تا جایی که خمیر نرم و پوست گرفته 25 عدد

    اب 1/4 پیمانه

    کره 1 قاشق سوپخوری

    دارچین 1قاشق سوپخوری

    و 15 گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها :

    , , , , , , , , , , ,

آمار امروز شنبه 5 اسفند 1396

  • تعداد وبلاگ :55645
  • تعداد مطالب :237993
  • بازدید امروز :140317
  • بازدید داخلی :18687
  • کاربران حاضر :125
  • رباتهای جستجوگر:172
  • همه حاضرین :297

تگ های برتر امروز

تگ های برتر