خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





خورش تره فرنگی

     سلام دوستان

    چند روز قبل یه عزیزی تو نظرات انتقادی داشت و ازم خواست در کنار کیک و غذاهای خمیری  از غذاهای دیگه هم استفاده کنم. این هم اطاعت امر مخاطبم 

     تره فرنگی 6 شاخه

    لوبیا چشم بلبلی 2 مُشت

    پیاز 1 عدد درشت

    جعفری حدود 1 لیوان خرد شده

    نعنا خشک یا تازه مقداری

    نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و زعفران و روغن به میزان لازم

    آبغوره یا لیمو عمانی به میزان لازم

    گوشت گوسفندی به میزان لازم

    آماده سازی تره فرنگی:

    تره ها رو خوب خیس کنین  با دقت بشورین تا شن و خاکی رو ش باقی نمونه بعد در اندازه یک تا 2 سانتی خردش کنین. جعفری خورد شده رو در تابه با مقدار کمی روغن تفت بدین بعد تره فرنگی رو اضافه کنین و تفت بدین. آگه از نعنا تازه استفاده میکنین در این مرحله به همراه تره فرنگی تفت بدین.

    طرز تهیه:

    لوبیا چشم بلبلی رو از یک ساعت قبل خیس کنین.پیاز رو رنده ریز میکنیم با مقدار کمی روغن تفت میدیم بعد گوشت رو اضافه میکنیم با ادویه ها تفت میدیم. زعفرون رو میتونین دم کنین و 10 دقیقه قبل سرو خورش بریزید یا مثل من همراه ادویه ها بصورت خشک بریزید و با گوشت حسابی تفت بدین تا بوی ضخم گوشت از بین بره. اگر نعنا رو به صورت خشک استفاده میکنین در همین مرحله به گوشت اضافه کنین و بعد 30 ثانیه تفت دادن آب جوش بریزین روی مواد و با شعله کم بذارین نیم پز بشه. لوبیا چشم بلبلی و بعد تره فرنگی و جعفری رو که قبلا تفت دادین بهش اضافه کنین و بذارین تا جا بیوفته.

    برای مزه دار شدن ش هم از لیمو عمانی میشه استفاده کرد و هم آبغوره. من از آبغوره استفاده کردم چون به نظرم حیفه عطر لیمو باعث بشه عطر نعنا ی این غذا کم تر حس بشه.

    یه سری نکاتی که بد نیست  بهش اشاره کنم:

    مصرف بیش از اندازه نعنا یا تفت دادن بیش از حد اون باعث تلخ شدن خورش میشه.

    من از روغن کنجد استفاده کردم که بعد پخت کاملا بو ی اون از بین میره و کسی متوجه نمیشه پس سعی کنین روغن کنجد رو جایگزین روغن مایع معمولی کنین.

     اواخر پخت هم مقداری نعنا خشک تو خورشت تون بریزین تا عطر نعنا ش زنده تر بشه و روغن سبز رو غذاتون جمع بشه بعد جا افتادن.

    نوش جان


    این مطلب تا کنون 15 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : کنین ,نعنا ,روغن ,استفاده ,گوشت ,فرنگی ,میزان لازم ,اضافه کنین ,روغن کنجد ,استفاده کردم ,استفاده میکنین ,
    خورش تره فرنگی

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده